Хрумки раздумки, рошави мисли

Хрумки раздумки, рошави мисли.

Няколко Аз-а или колко лица имам

Мисли в мрака.

Някога една моя нет-позната, Мария, ми писа нещо, което силно ме замисли, аз никога нямаше да го измисля толкова добре. Може би всеки от нас си има няколко Аз и се чуди кога кой кой е. Тези мисли са сигурно някакъв вид душевни вълнения 🙂

В момента съм в поредния си “нещоданаправяевентуалноново” – период.

Хрумки раздумки, рошави мисли

Сетих се един виц, дето един циганин продавал кон, закарал го на пазара и конят умрял. Подпрял го на стената и по едно време навил някакъв селянин да го купи, селянинът дръпнал юздите, конят тръгнал да пада, а циганинът:

-Де бре, не наиграл се …

Та и аз така, не се наиграх … Дали да не взема да помедитирам

А ето и текста на Мария.

“Нещо ме мързеше да пиша тези дни. А и всичко си е по старому. Цялото домочадие сега е вкъщи. Улавям се, че това ме дразни малко, а не ме радва кой знае колко много. Някак си сме изнервени и изморени и се понасяме трудно. Домът ни е заприличал на гара, а семейството на изнервени пътници, чиито влакове закъсняват. Усещам как всеки казва едно, а мисли друго.

Живеем като в пиеса на абсурда, в която героите са привидно спокойни, животът си тече уж нормално, но това е само на повърхността. Дори ни е писнало да се караме! Ако се разразеше, някой скандал, напрежението щеше да намалее. Но виждам как сега всеки се чувства не на мястото си…
Не съм сигурен как е с другите, но мен това ”чакане” ме съсипва, защото нито зная какво чакам, нито кога ще дойде евентуално.

Някакво мое Аз е на сцената и усърдно си играе ролята, друго мое Аз седи на първия ред и наблюдава. Трето мое Аз знае, че може да режисира спектакъла и да му даде различен ”прочит”, но седи безучастно и не му пука. Четвърто Аз си мисли, че всъщност то е написало тази пиеса, търси своята вина и се чуди как тя се играе вече толкова много сезони. ”

А иначе с настроението съм добре, в момента слушам Криско:

И ето пак на черешата
счупих се от работа
вече искам нещо в шепата.
Ще поръчам от едното и от другото
само като ги омеся става чудото!
Като нов съм
вря, кипя, ток съм
уискита – дроб съм
pussy juice love some!
Русо, черно наред ги опрай
и ако има high,
добро ли е – дай!
Министър на веселието

Казват, щастливата жена била жена с лаптоп и кредитна карта – подарена

woman-with-laptop-computer-and-credit-card

Have fun!

About a 1-st comment – dont open it!